Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode, och vi siktar på att bli störst inom festmode för kvinnor! Bubbleroom har en stark tillväxt och vår högsta prioritet är våra kunder och våra medarbetare. Välkommen till en organisation där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares engagemang! För att nå våra framtida mål söker vi nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. 

Vi växer snabbt, och söker nu en vikarierande Art Director till vårt Creative team på vår marknadsavdelning.

Ditt uppdrag:
I din roll som Art Director kommer du tillsammans med AD-teamet designa material till Bubblerooms olika delar, startsida, kategorier, inspirationssidor, e-mail mm. Som Art Director är du mycket kreativ och håller en grafisk röd tråd genom allt du gör samtidigt som du har en stor förståelse för vad som är kommersiellt och försäljningsdrivande. Du kommer utöver att skissa på kampanjer arbeta tight tillsammans med vårt performance marketing team och designa material för digital annonsering. Parallellt med ditt dagliga arbete är du även involverad i flera projekt i vår övergripande affärsplan där du skissar på utformning av nya features. Vid behov kommer du även att stötta våra web producenter med att publicera material för sajt, nyhetsbrev och övriga touch points.

Vem är du?
Vi söker en lyhörd teamplayer, som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har ett stort driv och har koll på vad som är på gång inom det grafiska i modevärlden. Vi ser även att du har förmåga att leverera med god kvalitet, i tidvis högt arbetstempo.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

  • Tidigare erfarenheter at jobba tillsammans med ett kreativt team inom likande roll
  • Eftergymnasial utbildning inom media/webb/grafisk design
  • Har tidigare arbetat i Photoshop, Illustrator och Indesign där du rör dig obehindrat
  • Goda kunskap inom After Effects och/eller Premiere pro
  • God digital kompetens och förståelse för marknadsföring
  • Du ska vara kreativ, driven och våga testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Villkor:
Tjänsten som Art Director är ett föräldravikariat på 3 månader, med möjlighet till färlängning. Tillsättning sker den 2 januari 2020, eller enligt överenskommelse. Sista dag för ansökan är 2019-12-13, vi tillämpar dock löpande urval så tveka inte, sök tjänsten idag. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marketing Manager, Sofie Rydberg på mail: sofie.rydberg@bubbleroom.com. Sök tjänsten genom snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/se/what:job/jobID:300669/

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningen avslutas 2020-03-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/33
Facklig företrädare
  • John Tellbom, lokalt ombud unionen , mail; john.tellbom@bubbleroom.com
Publicerat 2019-11-13
Sista ansökningsdag 2019-12-13

Zurück zu Stellenangeboten