Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!

Bli praktikant i vårt Creative Team
Vi söker nu praktikanter till vårt Creative Team på marknadsavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och du kommer att få en bred erfarenhet av arbetet inom AD-assistent och Webproducer-rollen.

Du får en handledd praktikplats inom Marknad där du tar vid och stöttar Art Directors och Webproducers i deras arbete. Du kommer bland annat att delta i våra kreativa möten, översätta kampanjsidor/mail och ta fram statistik för våra sms- och mailutskick. Du kommer vara en viktig del i vårt team och få chansen att utvecklas inom marknad.

 Uppgifter du kommer att få prova på:
- Du deltar aktivt i våra kreativa möten och kommer med idéer och förbättringar 
- Du följer upp sms och mailutskick samt tar fram statistik för detta
- Du arbetar med översättningar och layout för sajt och e-mail
- Du stöttar Web Producers & Ad:s i produktion för att säkerställa leverans innan deadline
- Du hjälper till med att korrekturläsa mail innan de skickas till kund och meddelar vilka eventuella ändringar som behöver göras.

Som person ser vi att du är kreativ, självgående, lättlärd, tekniskt nyfiken och har ett brinnande intresse för marknadsföring.

Villkor
För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behöver du, via din utbildning, gå en utbildning där praktik (LIA) är en naturlig del i din utbildning. Vi letar efter dig som har praktikperiod under våren/hösten 2020, gärna minst 10-12 veckors praktik. I din utbildning har du fått lära dig Adobe paketets delar och har en förståelse för marknadsföring, när du är klar med din utbildning kommer du söka dig roller som AD, AD-assistent, Webbproducent, Grafisk Designar mm. Sista ansökningsdag till praktikplats är den 30 april 2020. Har du frågor angående praktikplatserna så kontakta; Sofie Rydberg, Marketing Manager, via mail: sofie.rydberg@bubbleroom.com. Välkommen med din ansökan! Sök via länk: https://bubbleroom.varbi.com/se/what:job/jobID:/ eller via snabbknapp nedan.

Anställningsform Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Ingen ersättning utgår eftersom det rör sig om praktikplatser
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/37
Facklig företrädare
  • John Tellbom, lokalt ombud unionen , mail; john.tellbom@bubbleroom.com
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-04-30

Zurück zu Stellenangeboten