Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode. Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder.

Idag är vi ca 90 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås (Viared), och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel.

Vi är stolta över att vara ett värderingsstyrt bolag som i vår vardag arbetar efter våra värdeord Mod, Driv och Tillsammans. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Vi söker nu en kreativ och driven Creative Director till vårt Commercial team som kommer ansvara för att leda och ta fram kampanjkoncept från uppstart till färdig produkt.  
Här är några av de viktigaste ansvarsområdena och kvalifikationerna vi söker för rollen:  
 
Ansvarsområden 
- Ta fram och skapa samtliga kampanjkoncept för Bubbleroom 
- Leda produktionen av alla kampanjer från planering till genomförande, såsom scouta lokations, boka modeller, set-design etc  
- Säkerställa att budskapet som ska kommuniceras är inspirerande och tydligt 
- Bygga varumärke och det kreativa uttrycket visuellt för alla kanaler 
- Hålla en tydlighet i vårt Brand DNA  

Kvalifikationer 
- Erfarenhet och/eller förståelse för att bygga varumärken och uttryck visuellt för olika kanaler, främst sociala medier 
- God erfarenhet av att leda kreativa team på produktion och i kreativprocess 
- Strukturerad och tidigare budgetansvar kopplat till kampanjer eller likande 
- Starkt eget driv och god förståelse för kampanjprocesser  
- Van att ta egna beslut och driva projekt  
 
Vi tror att du som söker är passionerad för ditt arbete och ständigt vill utmana dig själv men även dina kollegor i framtagandet av våra kampanjer. Du gillar att arbeta i ett team som gärna bollar och delar idéer men är också öppen för konstruktiv feedback, samtidigt som du har en stark vilja att överträffa förväntningar och strävar alltid efter att ta varumärket till nästa nivå. Du är också en uppskattad kollega som har lätt att samarbeta med olika stakeholders inom företaget.  
 
Vi erbjuder en spännande och utmanade roll med stora möjligheter att påverka och utveckla vårt varumärke. Om du är en person som älskar att skapa och leda kreativa team och vill vara en del av en ambitiös organisation med höga ambitioner, så är det dags att skicka in din ansökan och bli en del av vårt fantastiska team! 
 
Övrigt 

Tjänsten är placerad på vårt nybyggda huvudkontor i Viared, Borås. Det är en heltidsanställning på 100%.Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och du kommer rapportera till vår CCO.  

Vid eventuella frågor, kontakta Sofie Rydberg CCO via mejl: sofie.rydberg@bubbleroom.com. Vi tillämpar löpande urval så vi rekommenderar dig att söka tjänsten så snart som möjligt dock senast 11/4. Tillträde är enligt överenskommelse. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:607217/?lang=se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Sofie Rydberg, sofie.rydberg@bubbleroom.com
Facklig företrädare
  • Caroline Andersson, Unionen, caroline.andersson@bubbleroom.com
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb