Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!

Social Media/Influencer Marketing Internship
Vi söker praktikanter till vår marknadsavdelning. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, och du kommer att få en bred erfarenhet av arbetet kring sociala medier och marknadsföring i dagens digitala landskap.

Du får en handledd praktikplats inom PR & Marketing där du medverkar till att driva och utveckla några av våra influencer marketing och PR-samarbeten. Genom det får du chans att att bidra till att driva samt utveckla våra sociala kanaler.

Uppgifter du kommer att få prova på:
- Administrera och operativt arbeta med och utveckla befintliga sociala medier
- Chansen att assistera vid fotograferingar i studio för kampanjer och sociala medier
- Assistera vid kommunikation med våra befintliga och nya influencers
- Administrera och koordinera bildmaterial från influencers via plattformar
- Uppföljning och analys kring publiceringar inom sociala medier
- Scouta och skapa nya relationer med profiler
- Driva kontakter och rapportera PR influencer marketing

Som person ser vi att du är kreativ, självgående, lättlärd, tekniskt nyfiken och har ett brinnande intresse för marknadsföring via sociala medier.

Villkor: 
För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behöver du, via din utbildning, gå en utbildning där praktik (LIA) är en naturlig del i din utbildning. Vi letar efter dig som har  praktikperiod under våren 2021, med minst 12 veckors praktik. Sista ansökningsdag är 2020-11-25. Har du frågor angående praktikplatserna kontakta; Nelli Avagjan, Social Media Manager, via mail: Nelli.Avagjan@bubbleroom.com  Välkommen med din ansökan! Sök via snabbknapp nedan eller länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:295438/?lang=se

Anställningsform Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Ingen ersättning utgår då det rör sig om en praktikplats
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/26
Publicerat 2020-10-27
Sista ansökningsdag 2020-11-25

Return to job vacancies