Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!

Vårt digitala marknadsteam är en av Nordens ledande in-house byråer. Som Online Marketing Manager kommer du att leda ett dynamiskt team där din insats har stor betydelse, och du rapporter direkt till CCO. Tillsammans säkerställer vi rätt synlighet, marknadsföring och trafik för våra varumärken i Bubbleroom.

Ditt uppdrag:
Som Online Marketing Manager på Bubbleroom har du ansvar för att driva vår betalda digitala annonsering framåt, leda Online Marketing teamet, samt implementera fungerande processer på ett strukturerat och effektivt sätt. Eftersom det är en ny tjänst har du alla möjligheter att påverka din egen roll. Du rapporterar direkt till vår Commercial Chief officer, har personalansvar för tre medarbetare som utgör ditt team och jobbar tätt tillsammans med andra funktioner såsom Marknad och CRM. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att:

 • Du har ett övergripande ansvar för hela den digitala marknadsföringen för Bubbleroom-både strategiskt och operativt
 • Du har övergripande ansvar för försäljning, mål och resultat inom ditt område
 • Leda och coacha medarbetarna inom Online marketing
 • Arbeta nära Marketing Manager och Customer Retention Manager för att hitta gemensamma synergier så att vi kan försätta vår tillväxtsresa på ett fokuserat och effektivt sätt.

Vem är du?
Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser användbara för vår affär. Du kan ta till dig våra värderingar mod, driv och tillsammans och kan på ett naturligt sätt arbeta utifrån dessa värderingar. Du är trygg som person och i din yrkesroll och ledarskap, och du är prestigelös och gillar att jobba i team.  Du är försäljningsdriven och lösningsorienterad och har god förmåga att hålla fokus på uppsatta mål. Du har också stort intresse och god förståelse kring digitala kanaler.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

 • Minst 5 års erfarenhet från liknande roller
 • Strategisk och operativ kunskap och erfarenhet inom digital marknadsföring
 • Grundläggande kunskaper kring analys och controlling
 • God struktur och målfokus, du har förmåga att hålla siktet på målen, och är van att arbeta mot tydliga mål och deadlines
 • Erfarenhet av budget- och personalansvar
 • Erfarenhet från att kravställa gentemot externa parter, t ex byråer och leverantörer

Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet att jobba med betald facebook-annonsering, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att bygga upp en Onine Marketing-avdelning. För dig är det självklart att jobba tillsammans med både ditt eget team samt kollegor runt omkring dig. Det är meriterande om Du har en universitetsutbildning.

Villkor:
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Hars, CCO för Bubbleroom, via mail: Kristin.Hars@bubbleroom.com. Sista datum för ansökan är 15 december, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval. Sök tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk:https://bubbleroom.varbi.com/se/what:job/jobID:/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överesnkommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/34
Facklig företrädare
 • John Tellbom, lokalt ombud unionen , mail; john.tellbom@bubbleroom.com
Publicerat 2019-11-13
Sista ansökningsdag 2019-12-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin