Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!

Beskrivning: 
Vi söker nu en Design manager till vår inköps-avdelning på Bubbleroom. Du ingår i ett team inom inköp om 3 personer som arbetar tätt tillsammans. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att ta fram ett kommersiellt sortiment för Bubblerooms egna varumärken tillsammans med designers och produktchefer. Du arbetsleder i denna roll designteamet. 

Arbetsuppgifter:

 • Strategiskt ansvar att driva Bubblerooms egendesign i linje med företagets visioner och mål
 • Ansvarig tillsammans med övriga designteam att ta fram trendanalyser och trendmaterial
 • Konkurrensanalys och analys av kund/målgrupp
 • Analysera och agerar på försäljning
 • Du ingår i den kommersiella ledningsgruppen
 • Ansvarig för att tillsammans med design teamet ta fram urval till kampanjer och ha ett nära samarbete med Marknad och Studion
 • Trendresor & leverantörsresor
 • Planera och ta fram kollektioner i samarbete med produktchef, samt ta fram produktskisser och uppdatera översikter för sina produktgrupper/varumärken
 • Kommentera och godkänna lad dip, strike off och accessoarer
 • Ansvarig för att färgsätta eller välja ut print till produkter
 • Delta vid avprovningar
 • Övergripande ansvar för att deadline följs

 

Vem är du?
Du är en erfaren designer som jobbat i modebranschen i flera år. Du är resultatdriven, innovativt och omvandlar idéer till kommersiella produkter som är anpassade för varumärket. Du är noggrann och strukturerad samt gillar att arbeta i ett högt arbetstempo. Du har ledarerfarenhet och har förmågan att ta ansvar och fatta beslut. Vi är ett litet team vilket innebär att du behöver vara driven och att du gillar att kavla upp ärmarna och hjälpa till med uppgifter även utanför satta ramar. Det krävs att du kan se kundens behov och tänka ur ett kommersiellt perspektiv. Att vara positiv och att ha roligt på jobbet är viktigt för oss på Bubbleroom, känner du samma sak kommer du trivas grymt i vårt härliga team!

Kvalifikationer:
Du har en eftergymnasial designerutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande tjänst inom modebranschen med egenproduktion. Likaså om du tidigare jobbat i skissprogrammet Illustrator samt har erfarenhet från något PLM system. I tjänsten som Design manager ingår viss leverantörs-kontakt och kontakt med vårt sourcing-kontor, därför är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av personalansvar då tjänsten innefattar personalansvar.

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom erbjuder dig en utmanade och spännande tjänst i vårt företag, som är mitt inne i en spännande resa mot en ännu mer framgångsrik framtid. Vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då redan idag!

Villkor:
Tjänsten som Design manager är en tillsvidareanställning på 100%, med initial provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Vatansever, Buying Manager via mail: nina.vatansever@bubbleroom.com. Vi tillämpar löpande urval men sista ansökningsdag är 2020-11-25, så ansök redan idag via länk:https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:364192/?lang=se, eller snabbknapp nedan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform I enlighet med rådande kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/15
Facklig företrädare
 • Malin Elonsson, Unionen, Mail: Malin.Elonsson@bubbleroom.com
Publicerat 2020-11-12
Sista ansökningsdag 2020-11-25

Retour aux postes vacants