Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode. Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder.

Idag är vi ca 90 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås (Viared), och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel.

Vi är stolta över att vara ett värderingsstyrt bolag som i vår vardag arbetar efter våra värdeord Mod, Driv och Tillsammans. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Bubbleroom söker en Logistikutvecklare som brinner för utveckling, uppföljning och projektledning!

Ditt uppdrag

Som Logistikutvecklare på Bubbleroom får du möjlighet att vara med på en spännande och tillväxtresa där du har en central roll. I rollen som Logistikutvecklare ansvarar du även för att analysera, ta fram rapporter, och följa upp verksamhetens resultat. Du trivs med att arbeta operativt och tillsammans med bolaget driver du ständigt projekt mot förbättring och utveckling av vår verksamhet. Du är en central del i vår Operations organisation och arbetar dagligen med vår lagerverksamhet.

Din profil
Vi söker dig med teknikintresse och erfarenhet av en liknande roll med lagerarbete och arbete med WMS system och projektledning. Som person och medarbetare ser vi att du är strukturerad, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är relationsskapande och kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. Du trivs i en roll med flera kontaktytor och har förmågan att växla upp i tempo om det behövs. I ditt arbete är du resultatinriktad och både vill och vågar ta initiativ till förbättringar för att skapa effektiva flöden i produktionen. Du delar med dig av din kunskap och utbildar kollegor i systemet vid behov.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Driva förbättringar mot vår lagerverksamhet
  • Prioritera projekt/initiativ mot våra systemleverantörer
  • Testning av systemlösningar inför implementation
  • Analysera verksamheten och hitta förbättringar
  • Projektledning

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet av logistikutveckling. Du har goda kunskaper i Excel, meriterande är om du har erfarenhet att driva projekt. Du har ett naturligt teknikintresse och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Vad kan vi erbjuda?

Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare. Tjänsten är placerad i vårt helt fantastiska, nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Logistikutvecklare kommer du ta dig an en spännande och utvecklande roll, och du får även chans att utvecklas tillsammans med ditt team på Operations och på hela Bubbleroom. Vill du vara med på vår resa?

Ytterligare information:
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joel Sandberg COO på Bubbleroom, via mail: joel.sandberg@bubbleroom.com. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb