Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode.Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder.

Idag är vi ca 90 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås (Viared), och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang! Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Bubbleroom söker nu en vikarierande Buying Assistant till interna teamet på vår inköpsavdelning.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar bland annat: 

Att agera stöd åt våra inköpare i samband med orderläggning och leveransbevakning av interna varumärken. Administrera och uppdatera artiklar samt inköpsorder i vårt affärssystem. Detta innefattar även leverantörskontakt och provhantering. Författa säljande produktbeskrivningar för vår hemsida. Stämma av att leveranser, fakturor och ordrar uppfyller villkoren i våra gällande leverantörsavtal samt daglig stöttning till inleverans och lager.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial textilutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller om du tidigare arbetat som inköpassistent i modebranschen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemen Harmoney och Qlickview. Du behärskar engelska bra i tal och skrift.

Vem är du?
Du är en mode- och trendmedveten person som förmodligen har arbetat i mode- och textilbranschen tidigare. Du är strukturerad och gillar att arbeta i högt arbetstempo. Du lär dig snabbt nya saker och har förmågan att samarbeta, ta eget ansvar och prioritera ditt arbete. Du har dessutom ett naturligt driv och en positiv attityd.

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom erbjuder dig en varierande tjänst hos oss. Vi är mitt inne i en spännande tillväxtresa, och vi arbetar aktivt tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Våra kärnvärden är mod, driv och tillsammans - och dessa speglar både verksamheten och vilka vi är. Vill du vara med på vår spännande resa?

Villkor
Tjänsten är ett vikariat fram till 2024-01-01. Tillträde sker 2024-08-15 eller enligt överenskommelse. Eventuella frågor besvaras av Assortment Manager: Veronica Högfeldt Sahara, som du når på mail: veronica.hogfeldt@bubbleroom.com. Sista ansökningsdag är 23-06-16. Sök via länk:
https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:635331/?lang=se eller via snabbknapp nedan. Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte, sök tjänsten idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-01-01
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7
Kontakt
  • Veronica Högfeldt Sahara, veronica.hogfeldt@bubbleroom.com
Facklig företrädare
  • Caroline Andersson, caroline.andersson@bubbleroom.com
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Retour aux postes vacants