Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode, och vi siktar på att bli störst inom festmode för kvinnor! Bubbleroom är inne i en stark tillväxtfas och vår högsta prioritet är våra kunder och våra medarbetare. Välkommen till en organisation där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares engagemang! För att nå våra framtida mål söker vi alltid efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. 

Är du intresserad av att utvecklas och växa tillsammans med oss på Bubbleroom? Kul!  Vi kan erbjuda dig en spännande och omväxlande arbetsplats där vi varje dag lever efter våra värderingar Mod, Driv & Tillsammans. Det är värderingar som våra  medarbetare varje dag omsätter i praktiken.

Genom att registrera ditt CV i kandidatnätverket hos oss blir du sökbar i våra framtida tillsättningar. Flera av de jobb vi tillsätter sker via nätverk och search – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig!


Connecter et envoyer un enregistrement d'intérêt

Retour aux postes vacants