Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!

Beskrivning
Till vårt växande marknadsteam söker vi nu ytterligare en Social Media Assistant. Som Social Media Assistant är du med och skapar nya relationer med influencers, upprätthåller kontakter och konfigurerar kampanjer på sociala medier. Du rapporterar till vår Social Media Manager, som du även assisterar och jobbar tätt tillsammans med. 

Ditt uppdrag:
Dina arbetsuppgifter består bland annat i: 

 • Att scouta samt skapa nya relationer med influencers inför kommande samarbeten
 • Att underhålla och bibehålla varaktiga relationer med vårt befintliga kontaktnät, och hålla i den dagliga kontakten med dessa
 • Att planera, genomföra och utvärdera samarbeten med influencers
 • Att ta hand om order- samt koduppläggning för influensersamarbeten
 • Att operativt arbeta på Bubblerooms sociala kanaler
 • Produktion av material för sociala kanaler
 • Assistans med att koordinera inför och under evenemang samt marknadsrelaterade projekt kopplade till våra sociala kanaler
 • Att handleda och stötta praktikanter
 • Kontinuerlig omvärldsanalys av vår målgrupp, digitala trender och influencer-landskapet

Vem är du?
Som Social Media Assistant är du en sann kommunikatör som älskar att bygga relationer och som förstår varumärkesvärde. Du är välorganiserad med ett starkt inre driv, och med ett brinnande intresse för sociala kanaler och influencers. Du är alltid "on top of" de senaste trenderna på sociala medier och är alltid nyfiken på vad nästa "big thing" blir. Du gillar ett högt tempo och att jobba mot högt satta mål och är van att jobba gentemot deadlines. Du är resultatstyrd och tar ansvar för dina leveranser på jobbet. Du gillar att jobba i team som har samma positiva nu-kör-vi-anda som du har.

Kvalifikationer:

 • Du har en marknadsrelaterad utbildning, men vi tycker att dina personliga färdigheter och erfarenheter är minst lika viktiga.
 • God skriftlig kommunikation i både svenska och engelska
 • God kunskap och förståelse för digital marknadsföring 

Vad kan vi erbjuda dig?
Bubbleroom är ett bolag i stark tillväxt och vi arbetar aktivt tillsammans för att ständigt öka kundnöjdhet, trivsel och arbetsglädjen för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Våra kärnvärden är MOD, DRIV och TILLSAMMANS - och dessa speglar både verksamheten och vilka vi är. I rollen som Social Media Assistant får du möjlighet att jobba i en roll som innebär mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Du verkar i en affärsdriven arbetsmiljö där du direkt ser resultat av ditt arbete. Du jobbar i en miljö med mycket glädje och inspirerande kollegor. Vill du vara med på vår spännande resa?

Villkor:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som initieras med provanställning. Placering är i Borås. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Nelli Avagjan, Social Media Manager, via mail: Nelli.Avagjan@bubbleroom.com. Sista dag för ansökan är den 6 september, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi jobbar med löpande urval. Sök tjänsten på snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:283724/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/21
Facklig företrädare
 • John Tellbom, lokalt ombud unionen , mail; john.tellbom@bubbleroom.com
Publicerat 2019-08-12
Sista ansökningsdag 2019-09-06

Tilbake til ledige stillinger