Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode, och vi siktar på att bli störst inom festmode för kvinnor! Bubbleroom har en stark tillväxt och vår högsta prioritet är våra kunder och våra medarbetare. Välkommen till en organisation där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares engagemang! För att nå våra framtida mål söker vi nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. 

Nu söker vi en energisk, noggrann och driven fotograf. Du är junior i din roll och har kanske nyligen startat din karriär som fotograf. Vi har idag ett inhouse studioteam som består av ett härligt gäng med kreativa personer. Vi har ett effektivt och snabbt flöde så det gäller att vara lösningsfokuserad och inte rädd för att hugga i med diverse uppgifter som berör en fotostudio.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som junior fotograf hos Bubbleroom består dina arbetsuppgifter bland annat av att:
- Fotografera PDP/E-com bilder.
- Färgställa PDP/E-com bilder.
- Säkerställa att catwalksvideos framställs på ett bra sätt.
- Genomföra övriga fotouppdrag så som stilleben, porträtt, event mm.
- Assistera våra fotografer vid kampanjplåtning
- Tekniskt ansvar för underhåll av vår fotoutrustning.
- Allmänna arbetsuppgifter som förekommer i en studio.

Kvalifikationer
Du har något eller några års erfarenhet av arbete med fotografering, retusch, färgställning och vi ser gärna att du tidigare arbetat i modebranschen. Du har en fotoutbildning och kan jobba obehindrat i de vanligaste programmen inom foto såsom Photoshop mm. Vi ser det som självklart att du kan administrera stora mängder bilder på ett strukturerat sätt.

Vem är du?
Som person är du positiv, social och lösningsfokuserad samt är du genuint intresserad av foto, ljus och retuschering. Du är intresserad och uppdaterad när det gäller kommande trender inom foto och video. Du trivs att arbeta i ett tätt sammansvetsat team och ser dig själv som en viktig del av teamets utveckling och sammanhållning. Du är självgående och kan ta egna initiativ. Du behärskar engelska i tal obehindrat.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en initial provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Studio Manager: Karolin Johansson via mail: Karolin.Johansson@bubbleroom.com. Sista dag för ansökan är 2020-01-15. Vi tillämpar dock löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sök via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/se/what:job/jobID:/

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/30
Facklig företrädare
  • Malin Elonsson, lokalt ombud unionen, mail: Malin.Elonsson@Bubbleroom.com
Publicerat 2019-10-24
Sista ansökningsdag 2020-01-15

Tilbake til ledige stillinger