Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode. Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder.

Bubblerooms högsta prioritet är våra kunder och våra medarbetare. Är du intresserad av att utvecklas och växa tillsammans med oss på Bubbleroom? Kul! Vi kan erbjuda dig en spännande och lärorik praktikplats där vi varje dag lever efter våra värderingar Mod, Driv & Tillsammans. Det är värderingar som våra medarbetare varje dag omsätter i praktiken. Idag är vi ca 90 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås (Viared), och vi söker nu efter fler personer som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang! Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Vi erbjuder handledd praktik där du kommer vara del av ett team och få inblick i våra dagliga arbetsuppgifter och rutiner. Vi söker nu praktikanter till hösten 2024 till social media, influencer marketing, content creation, marketing automation och AD/copy. Genom att registrera ditt CV i kandidatnätverket hos oss blir du sökbar i våra framtida praktikplatser. Flera av de praktikplatser vi tillsätter sker via nätverk och search – därför blir vi glada om du registrerar ditt CV här. Då kan vi hitta dig, eller rättare sagt; då kan din drömpraktikplats hitta dig! Ange inom vilket område du är intresserad av att göra din praktik så ser vi över möjligheterna att matcha dig till ett relevant team.

Villkor

För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behöver praktik (LIA) vara en naturlig del i din utbildning. Ange vilken utbildning du läser samt vilka veckor/vilken period praktiken är förlagd. Ersättning sker via LIA. Vi återkommer om en praktikplats kan va aktuellt.

Udostępnij


Aplikuj

Wróć do ofert pracy