Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode - vi siktar på att bli störst i Norden inom festmode för kvinnor! Bubbleroom har en stark tillväxt och vår högsta prioritet är våra kunder och våra medarbetare. Idag är vi 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås. För att nå våra framtida mål söker vi nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel.

Bubbleroom befinner sig i en intensiv period av tillväxt och behöver nu stärka upp sitt Tech-team med en fullstack programmerare/ systemutvecklare med fokus på asp.net/C# och HTLM/CSS. Du kommer formellt att vara anställd av Carismar, men kommer fysiskt sitta hos kund, det vill säga Bubbleroom. Du jobbar tillsammans med Bubbleroom och ingår där i ett dynamiskt team, där din insats har stor betydelse. Du rapporterar funktionellt till Chief Digital Officer på Bubbleroom, men formellt till lead-developer och kundansvarig på Carismar. 

Beskrivning & Arbetsuppgifter
Som fullstack programmerare / systemutvecklare så jobbar du tillsammans med och väldigt nära Bubbleroom och ingår i deras dagliga verksamhet och Tech-team. Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Att snabbt kunna överblicka och förstå problem och kunna se problemställningar, och utifrån det föreslå lämpliga lösningar och förbättringar
  • Att proaktivt kunna föreslå kreativa lösningar samt även förstå Bubleroom´s affär och kundnyttan i deras önskemål
  • Att vara spindeln i nätet i ett team av utvecklare hos Carismar
  • Att utföra programatiska ändringar i system, följa upp ärenden, återrapportera ärenden
  • Att bygga ny funktionalitet i Carismars e-handelplattform vilken är utvecklad i asp.net/C#
  • Att vidareutveckla funktionalitet i Bubblerooms frontend vilken är utvecklad i HTML/CSS/Javascript

Kvalifikationer & färdigheter
Du är utbildad dataingenjör eller systemvetare från högskola eller motsvarande. Du har minst 3 års relevant arbetlivserfarenhet. Du är en snabb och effektiv problemlösare som tycker om kontakt med kunden. Eftersom du kommer att sitta och jobba hos Bubbleroom i deras Tech-team, så blir du därmed en viktig integrerad del av kundens vidareutveckling. Du är pedagogisk och kreativ, samt lyhörd för de behov och problemställningar Bubbleroom ställs inför i vardagen.

Villkor
Tjänsten är en tillvidaretjänst med initial provanställning, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor kontakta Johan Carlmark, VD på Carismar via mail: carlmark@carismar.com. Sista ansökningsdag är den 27 september, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer hantera ansökningarna löpande. Ansök via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:286206/

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/22
Publicerat 2019-08-27
Sista ansökningsdag 2019-09-27

Return to job vacancies