Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode, och vi siktar på att bli störst inom festmode för kvinnor! Bubbleroom har en stark tillväxt och vår högsta prioritet är våra kunder och våra medarbetare. Välkommen till en organisation där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares engagemang! För att nå våra framtida mål söker vi nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. 

Bubbleroom befinner sig i en intensiv period av tillväxt och behöver nu stärka upp sitt Tech-team med en fullstack programmerare/ systemutvecklare med fokus på asp.net/C# och HTLM/CSS. Du kommer formellt att vara anställd av Carismar, men kommer fysiskt sitta hos kund, det vill säga Bubbleroom. Du jobbar tillsammans med Bubbleroom och ingår där i ett dynamiskt team, där din insats har stor betydelse. Du rapporterar funktionellt till Chief Digital Officer på Bubbleroom, men formellt till lead-developer och kundansvarig på Carismar. 

Beskrivning & Arbetsuppgifter
Som fullstack programmerare / systemutvecklare så jobbar du tillsammans med och väldigt nära Bubbleroom och ingår i deras dagliga verksamhet och Tech-team. Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Att snabbt kunna överblicka och förstå problem och kunna se problemställningar, och utifrån det föreslå lämpliga lösningar och förbättringar
  • Att proaktivt kunna föreslå kreativa lösningar samt även förstå Bubleroom´s affär och kundnyttan i deras önskemål
  • Att vara spindeln i nätet i ett team av utvecklare hos Carismar
  • Att utföra programatiska ändringar i system, följa upp ärenden, återrapportera ärenden
  • Att bygga ny funktionalitet i Carismars e-handelplattform vilken är utvecklad i asp.net/C#
  • Att vidareutveckla funktionalitet i Bubblerooms frontend vilken är utvecklad i HTML/CSS/Javascript

Kvalifikationer & färdigheter
Du är utbildad dataingenjör eller systemvetare från högskola eller motsvarande. Du har minst 3 års relevant arbetlivserfarenhet. Du är en snabb och effektiv problemlösare som tycker om kontakt med kunden. Eftersom du kommer att sitta och jobba hos Bubbleroom i deras Tech-team, så blir du därmed en viktig integrerad del av kundens vidareutveckling. Du är pedagogisk och kreativ, samt lyhörd för de behov och problemställningar Bubbleroom ställs inför i vardagen.

Villkor
Tjänsten är en tillvidaretjänst med initial provanställning, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor kontakta Johan Carlmark, VD på Carismar via mail: carlmark@carismar.com. Sista ansökningsdag är den 27 september, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer hantera ansökningarna löpande. Ansök via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:286206/

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/22
Publicerat 2019-08-27
Sista ansökningsdag 2019-09-27

Takaisin avoimiin työpaikkoihin